2017. évi támogatások - Magyarszéki Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület

 

Köszönetünket szeretnénk kinyilvánítani a támogatóinknak ez úton is.
2017-ben is anyagi támogatást kaptunk a Gazda-Sped Kft.-től, a Magyarszéki Önkormányzattól, az Országos Polgárőr Szövetségtől. A támogatásból a polgárőrség járőrözéséhez szükséges üzemanyag, felszerelés beszerzése vált lehetővé; cégautóadó, kötelező- casco biztosítást tudtuk fedezni.
Új támogatóként idén a Magyar Labdarúgó Szövetség, illetve annak megyei igazgatósága lépett színre. A tőlük kapott támogatásból a magyarszéki labdarúgó mérkőzések biztosításához szükséges eszközöket vásároltunk.
Másik új támogatónk a Katasztrófavédelem, mivel elkezdtük felépíteni az önkéntes tűzoltó egyesületet, a katasztrófavédelem eszközökkel és oktatással támogatott minket.
Még egy új támogatónk van, akinek szeretnénk megköszönni, de Ő kérte a névtelenséget, ezért csak így névtelenül köszönjük.

A Magyarszéki Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület nevében köszönjük a Magyar Labdarúgó Szövetségnek, illetve annak megyei igazgatóságának, a Katasztrófavédelemnek, Gazda-Sped Kft.-nek, Magyarszéki Önkormányzatnak, Országos Polgárőr Szövetségnek az anyagi támogatást.