Óvodai - bölcsődei beiratkozás - 2020/2021

 

ÓVODAI - BÖLCSŐDEI BEIRATKOZÁS
a 2020/2021-es nevelési évre

Tisztelt Szülők!

Az eddig megszokott beiratkozási rendet sajnos a járvány felülírta.

A kormány 7/2020. (III. 25.) EMMI határozatában a 2020/2021. nevelési évre történő óvodai beiratkozások vonatkozásában egyedi eljárási szabályokat határozott meg.

Az Oktatási Hivatal által megküldött névsor alapján minden 2020. augusztus 31-ig a 3. életévét betöltött, körzetes lakcímmel rendelkező gyermeket automatikusan felveszünk óvodánkba, 2020. április 24-ig. A felvételről levélben értesítjük ki a szülőket.

A hivatalos iratok bemutatását (a gyermek nevére kiállított személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány, anyakönyvi kivonat, a szülő személyazonosságát igazoló hatósági igazolványok, TAJ kártya, lakcímkártya, gyermekvédelmi, HH, HHH határozat, szakértői vélemények) és a felvételi kérelem aláírását az első igénybevételi napon kell megtenni.

Az elkövetkező nevelési évben is lehetőség lesz a 2,5 éves gyermekek folyamatos felvételére: arra kérek minden ilyen jelentkezőt, mivel az ő adataikat nem kapjuk meg, hogy üzenetben, emailen a magyarszekovi@gmail.com címre, vagy a 30/577-5284-es telefonszámon (hétköznap 10.00-12.00 óráig) 2020. április 24-ig jelezzék, ha felvételt igényelnek. Ezzel együtt adják meg a következő adatokat privátban, telefonon vagy email-ben: gyermek neve, születési helye, ideje, lakcíme, tartózkodási helye, anyja, apja neve, gyermek TAJ száma, egy elérhető telefonszám.

Intézményeink tekintetében a körzet fenntartó Önkormányzatok közigazgatási területei, Magyarszék, Magyarhertelend, Mecsekpölöske, Liget, Oroszló, Bodolyabér községek közigazgatási területei.

Bölcsődébe a gyermek 20 hetes korától, illetve annak az évnek a december 31-éig vehető fel, amelyben a gyermek a harmadik életévét betölti. Minden GYED-en és GYES-en lévő kismama is beadhatja a bölcsődébe gyermekét, ha újra munkába áll.

További kérdések esetén szívesen álluk rendelkezésre a fent megjelölt email címen, vagy a megadott telefonszámon.

Együttműködésüket megköszönve:
Kusz Zsuzsanna
óvodavezető

Intézmények: